Gebruikersprofielen verwijderen
2026-07-16Laatst bijgewerkt
Als een gebruikersprofiel niet langer vereist is, kunt u het verwijderen in de taak Configuratie.
Wat u moet weten
- Als u een profiel verwijdert, wordt de gebruiker onmiddellijk afgemeld en kan deze zich in de toekomst niet meer aanmelden.
- Als u een profiel verwijdert, wordt het login.genetec.com account van de gebruiker niet verwijderd.
Procedure
- Selecteer Gebruikers in de taak Configuratie.
- Klik op het tabblad Gebruikers en selecteer een gebruiker.
- Klik in het zijpaneel op .
- Klik in het bevestigingsvenster op Gebruiker verwijderen.